HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
25.10.2023 Mládež

Výhru si připsali jen dorostenci

O víkendu udrželi doma 3 body pouze dorostenci. Starší žáci svému soupeři podlehli.

O víkendu byly na programu další zápasy v Extralize dorostu a v Lize starších žáků. Oba zápasy se odehrály na hradeckém stadionu, ale veselejší byli dorostenci, kteří si připsali výhru nad Sršni. Starší žáci nestačili na Ježky z Heřmanova Městce.

Extraliga dorostu

Piráti v neděli odpoledne hostili na svém stadionu Sršně ze Svitav. Po prohraném derby měli co napravovat. Zápas zvládli na výbornou a po dvou prohrách zvítězili 3:1. Mužem zápasu byl Matouš Pospíšil, který do svitavské branky nasázel tři branky.

HRADEC - SVITAVY 3:1 (2:0,0:1,1:0)

Branky Hradce: 3., 10., 34. Pospíšil

Sestava Hradce: Novotný - V. Kříž, Koďousek, Kupka, Bečička, Kovaříček, Novák, Machaň, Vaněk, Rejlová, Pospíšil, Tichý, Synek, Rouha, Čtvrtečka, Vortel, Blaha.

V dalším zápase čeká dorostence cesta do Letohradu. S místními Jeleny se utkají v neděli 5. listopadu.


Liga starších žáků

Starší žáci po čtyřech výhrách odcházeli se skloněnou hlavou. Nad jejich síly byli Ježci z Heřmanova Městce. Zápas začali hradečtí hokejbalisté lépe, kdy v první třetině vsítil gól Čtvrtečka. Stav 1:0 se změnil až těsně před koncem druhé třetiny, kdy Ježci vyrovnali. Hradeckým se nepovedl vstup do poslední třetiny a brzo inkasovali dva góly. Čtvrtý gól vsítili Ježci do prázdné branky. Hradec tak po čtyřech výhrách prohrál 1:4.

HRADEC - HEŘM. MĚSTEC 1:4 (1:0,0:1,0:3)

Branky Hradce: 9. Čtvrtečka

Sestava Hradce: Novotný - Bradáč, M. Kříž, Vortel, Odl, Falta, Čtvrtečka, Machaň, Lemfeld, Duchač, Novák, Kovář, Kania, Tichý, Polívka, Klíma, Řehořek.

Starší žáci v příštím zápase zajíždí též do Letohradu. Zápas s Jeleny ale odehrají den dříve než dorostenci a to v sobotu 4. listopadu.

Redakce

Partneři klubu