HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
09.05.2024 Mládež

Cenný skalp starších žáků

O víkendu a ve státní svátek se odehrály další zápasy našich mladých Pirátů. Starší žáci si připsali cenný skalp nad Pardubicemi. Dvě prohry po velice vyrovnaných zápasech si připsali dorostenci.

DOROST

Hradečtí dorostenci v neděli hostili rivala z Pardubic. Pardubický celek vyhrál základní část a tak byl v Hradci mírným favoritem. Byli to právě hosté, kdo se ujali jako první vedení. Po krásné souhře otevřel skóre utkání Chýle. Ve druhé třetině Hradec dokázal po brankách Vaňka a Kovaříčka otočit stav zápasu. První jmenovaný dorazil míček do prázdné branky a Kovaříček povedeným únikem rozjásal domácí fanoušky podruhé. Do pauzy se stav měnil ještě jednou. Hosté totiž vyrovnali. Ve třetí třetině branka nepadla a šlo se tak do prodloužení. Zde byli úspěšnější hosté a zvítězili v Hradci 3:2 po prodloužení.

HRADEC - PARDUBICE 2:3p (0:1,2:1,0:0-0:1)

Branky Hradce: 21. Vaněk, 24. Kovaříček

Sestava Hradce: Charvát (Novotný) - Koďousek, Vaněk, Kříž V., Rejlová, Kupka, Čtvrtečka, Bečička, Kovaříček, Tichý, Zahálka, Flechtner, Duchač, Vortel, Zamastil, Falta, Novák, Machaň, Rouha.

Ve státní svátek byl na programu další zápas. Svěřenci trenéra Michala Kozy zajížděli do Hostivaře. Zde Piráti prohrávali 0:2, ale díky brankám Čtvrtečky a Machaně se podařilo hradeckým borcům vyrovnat. Bohužel vyrovnaný stav trval necelou minutu a ve vlastní presilovce utekl Hradil a vsítil gól na 3:2 pro pražský celek. Hradec poté inkasoval ještě jednou, pojistku pro domácí celek přidal střelou do prázdné branky Hradil.

HOSTIVAŘ - HRADEC 4:2 (2:0,0:1,2:1)

Branky Hradce: 23. Čtvrtečka, 41. Machaň

Sestava Hradce: Charvát (Novotný) - Kříž V., Koďousek, Kupka, Čtvrtečka, Bečička, Vaněk, Zamastil, Duchač, Machaň, Vortel, Tichý, Rouha, Zahálka, Flechtner, Suchan.

V neděli od 15:00 čeká hradecké borce další duel v Praze. Tentokrát ale zajíždí na hřiště Kert Park Praha.


STARŠÍ ŽÁCI

Velice cenný skalp si připsali svěřenci trenéra Vratislava Nováka. Hradečtí hokejbalisté si smlsli na vítězi základní části. Utkání začali na výbornou a hned zkraje zápasu Duchač otevřel skóre. V polovině první třetiny se povedlo Pardubicím vyrovnat. Vyrovnaný stav trval téměř do konce druhé periody. To se trefil Kania a strhl vedení opět na hradeckou stranu. Poslední třetina se povedla Štěpánu Rouhovi, který zaznamenal dvě branky a i díky přispěním výborného výkonu Ondřeje Charváta v brance Hradce, mohli Hradečtí slavit výhru 4:1. Skvělá práce!

PARDUBICE 'MT' - HRADEC 1:4 (1:1,0:1,0:2)

Branky Hradce: 34. a 45. Rouha, 2. Duchač, 29. Kania.

Sestava Hradce: Charvát - Rouha, Odl, Duchač, Falta, Lemfeld, Čtvrtečka, Novák, Kania, Machaň, Vortel, Klíma, Flechtner, Polívka, Kříž M.

Následující víkend má Hradec volný termín a tak naši borci budou šetřit síly na zápas s Heřmanovým Městcem. V Ježkárně je utkání na programu v sobotu 18.5. od 11:00h.

Redakce

Partneři klubu