HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
02.05.2024 Mládež

Starší žáci opět nadělovali desítku

O víkendu se dohrávala Extraliga dorostu, kde naši dorostenci zajížděli na pražskou Hostivař. Starší žáci v první zápase nadstavby doma hostili Letohrad a den na to se zde odehrály zápasy přeboru Mladších žáků.

DOROST

Svěřenci trenéra Michala Kozy zajížděli v posledním zápase základní části do Prahy. Zde se utkali s Hostivaří. Hradečtí zde nevstřelili gól a duel s pražským celkem prohráli vysoko 0:6. Tato prohra v tabulkovém umístění nic neznamenala, jelikož měli Piráti jistotu postupu do další fáze soutěže. Základní část zakončili na šestém místě a můžou se tak těšit na souboje s první pětkou v nadstavbě.
HOSTIVAŘ - HRADEC 6:0 (3:0,2:0,1:0)
Branky Hradce: -
Sestava Hradce: Novotný (Charvát) - Koďousek, Kříž, Čtvrtečka, Falta, Jančárek, Kovář, Vaněk, Duchač, Zamastil, Tichý, Novák, Rouha, Zahálka, Kupka, Kovaříček, Machaň.

Dorostenci v neděli od 13:00 hostí na svém stadionu rivala z Pardubic. Jedná se o první zápas v nadstavbové části.


STARŠÍ ŽÁCI
Starší žáci v prvním zápase nadstavbové skupiny A hostili na svém stadionu Letohrad. Letohrad si v posledním zápase základní části odvezl s sebou deset branek a ani teď tomu nebylo jinak. Svěřenci trenéra Vratislava Nováka deklasovali Letohrad 10:0 a připsali si první výhru v nadstavbě. Čtyřmi body se podílel Pavel Kovář, který zaznamenal 2+2. Oba jeho góly byly po šikovných tečích. O dva góly se také postarali i Duchač s Lemfeldem. Pohodlnou nulu si zapsal Ondra Charvát.
HRADEC - LETOHRAD 10:0 (3:0,5:0,2:0)
Branky Hradce: 11. a 29. Duchač, 22. a 34. Lemfeld, 29. a 35. Kovář. 2. Machaň, 12. Bradáč, 17. Polívka, 23. Klíma.
Sestava Hradce: Charvát - Bradáč, Kříž M., Vortel, Odl, Čtvrtečka, Machaň, Kovář, Duchač, Lemfeld, Polívka, Flechtner, Klíma, Kania, Novák, Rouha, Falta.
V dalším zápase nadstavby zajíždí naši mlaďáci do Pardubic. Zde se utkají v sobotu 4. května od 9:00h s Pardubicemi - Modrý tým.

MLADŠÍ ŽÁCI

Mladší žáci se představili opět doma. Zde se představily i týmy Poličky a Liberce. V zápasech hraných 3 x 10 minut si Hradečtí připsali jednu výhru a jednu prohru. V zápasech dostali příležitost i hráči z hradecké přípravky. Ti si opět nevedli špatně. Jeden z nich zaznamenal skvělý počin. Milan Sůra vstřelil Liberci hattrick.

Redakce

Partneři klubu