HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
25.09.2023 Mládež

Piráti porazili Ježky vysoko 7:1

Piráti přivítali na své půdě Ježky z Heřmanova Městce. Dorostenci si po prohře na Svítkově spravili chuť a Ježky deklasovali 7:1.

O víkendu se hrála pouze extraliga dorostu. V něm domácí Piráti přivítali na své půdě Ježky z Heřmanova Městce. Dorostenci si po prohře na Svítkově spravili chuť a Ježky deklasovali 7:1. O vítězství dorostenců prakticky rozhodla první třetina. Tu začali na výbornou. Skóre již v první minutě zápasu otevřel kapitán Bečička. Poté se delší dobu nedařilo překonat brankáře Heřmanova Městce. To změnila 8. minuta zápasu, kde se během čtyř vteřin prosadili Machaň se Zamastilem - 3:0. Čtvrtý gól přidal dvě minuty před pauzou Vaněk. Po první třetině svítil stav na tabuli 4:0 pro hradecké dorostence. Pátý gól hradeckého týmu přidal Koďousek, který se výborně zorientoval před brankou Ježků a pohotově dorazil míček do prázdné branky. Poté následovalo vyloučení hradeckých borců a toho využili Ježci. Mezi betony Novotného zamířil přesně Mareček - 5:1. Ihned na začátku třetí periody odskočili Piráti na rozdíl pěti branek díky brance Vaňka, který si připsal druhý gól v zápase. Vaněk nebyl jediný dvougólový střelec v zápase. Přidal se k němu i Pepa Zamastil, jenž ve čtyřicáté minutě stanovil na konečných 7:1 pro Hradec. Hradec si tak připsal do tabulky tři body za hladkou výhru.

HRADEC - HEŘMANŮV MĚSTEC 7:1 (4:0,1:1,2:0)

Branky Hradce: 8. a 40. Zamastil, 13. a 32. Vaněk, 1. Bečička, 8. Machaň, 23. Koďousek

Sestava Hradce: Novotný, Charvát - Koďousek, Vaněk, V. Kříž, Rejlová, Bečička, Synek, Machaň, Zamastil, Kovaříček, Novák, Duchač, Kovář, Bradáč, Rouha, Kupka, Jančárek, Blaha, Suchan.

V dalším zápase zajíždí na půdu do Opavy. Té se v sezóně vůbec nedaří a s nula body na kontě a s rozdílem branek -28 jsou poslední. Zápas dorostenců je na programu v neděli 1.10.


Liga starších žáků tento víkend nebyla na programu. Na programu je ve čtvrtek 28.9. v Pardubicích, kde se setkají s Pardubice - Bílý tým. Doma pak v sobotu 30. září nastoupí proti České Třebové. Přebor mladších žáků je na programu v neděli 1.10. Místo konání se ještě upřesní

Redakce

Partneři klubu