HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
18.09.2023 Mládež

Mladým Pirátům se proti pardubickým celkům nedařilo.

Tento týden to bohužel nevyšlo. Mladým Pirátům se nepodařilo navázat na minulý úspěšný víkend.

Druhými zápasy pokračovala extraliga dorostu, liga starších žáků a premiéru měli i mladší žáci, kteří odehráli v neděli dva zápasy. V extralize dorostu na naše dorostence čekal Svítkov. Svítkovští tento duel vyhráli 4:2. Hradci nepomohlo ani vedení 1:0 (10. Synek) a 2:1 (20. Flechtner). O osudu utkání rozhodla poslední třetina, kterou piráti prohráli 0:2. V tabulce se po prohře nachází na 5. místě, když prozatím získali tři body.

SVÍTKOV - HRADEC 4:2 (1:1,1:1,2:0)

Branky Hradce: 10. Synek, 20. Flechtner

Sestava Hradce: Jančárek (Charvát) - Koďousek, Vaněk, V. Kříž, Rejlová, Bečička, Synek, Zamastil, Tichý, Flechtner, Kovaříček, Duchač, Kovář, Novák, Machaň.

V neděli 24. září přivítají Piráti na svém hřišti ježky z Heřmanova Městce, kteří své oba zápasy prohráli.


I starší žáci zajížděli do města perníku. Soupeřem jim nebyl Svítkov, ale HBC Pardubice - modrý tým. Sobotní zápas starších žáků vyšel lépe pro pardubické. Hradec v zápase nevstřelil ani jeden gól a tak si připsal prohru 0:4. O zápase rozhodla druhá třetina. V té se "modří" radovali čtyřikrát.

PARDUBICE MT - HRADEC 4:0 (0:0,4:0,0:0)

Branky Hradce: -

Sestava Hradce: Charvát - Novotný, Odl, M. Kříž, Bradáč, Duchač, Kovář, Lemfeld, Machaň, Novák, Polívka, Flechtner, Falta, Čtvrtečka.

V dalším zápase zajíždí starší žáci opět na Alfu. Tentokrát jim soupeřem bude "Bílý tým". Zápas v Polabinách se odehraje 28. září od 11h.


První přebor mají za sebou i mladší žáci. Přebor, čítající tři týmy, se odehrál v neděli 17.9. v Hradci Králové. Do východočeské metropole přijely týmy Svítkova a Pardubic (Modrý tým). Pro většinu hradeckých pirátů to byly první zápasy za tuto kategorii. Sice oba zápasy prohráli, ale bojovali v každém utkání až do poslední vteřiny. Šance si mlaďáci vytvářeli, ale podařilo se jim vstřelit jen tři góly. Nevadí. Příště to vyjde.

Redakce

Partneři klubu