HBC Hradec Králové 1988 delic HBC Hostivař HBC ALPIQ Kladno HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice HBC Pento Most HC Kert Park Praha HBC Plzeň Elba DDM Ústí nad Labem SK Hokejbal Letohrad TJ Snack Dobřany TJ KOVO Praha HbK Karviná delic HOKEJBAL.cz HOKEJBAL-STRED.cz
18.04.2024 Mládež

Dorost je po výhře šestý

Dorost si připsal velmi důležitou výhru v boji o postup. Těžký zápas plný nepřesností urval na nájezdy.

Hradečtí mladíci měli o víkendu na programu další zápasy. Dorostenci měli před sebou důležitý zápas na půdě Svitav. Starší žáci zajížděli na horkou půdu do Heřmanova Městce a mladší žáci zajížděli do Pardubic.

DOROST
Dorostenci potřebovali vyhrát ve Svitavách, aby se dostali na šesté místo. To se jim povedlo. Ve Svitavách Hradečtí zvítězili 2:1 po samostatných nájezdech. Utkání mělo dva hradecké hrdiny. Prvním z nich byl Jan Zahálka. Ten v průběhu třetí třetiny vyrovnal a pak i rozhodl nájezdy. Druhým hrdinou byl Ondra Charvát. Ten opět předvedl vynikající výkon a i díky němu Hradec vyhrál.

SVITAVY - HRADEC 1:2n (0:0,1:0,0:1 - 0:0)
Branky Hradce: 35. a rozhodující nájezd Zahálka.
Sestava Hradce: Charvát (Jančárek) - Koďousek, Rejlová, Novák, V. Kříž, Čtvrtečka, Machaň, Bečička, Vaněk, Zamastil, Duchač, Tichý, Rouha, Kupka, Flechtner, Klíma, Zahálka, Kania.


Hradec se výhrou posunul na již zmiňované šesté místo. Jistotu šestého místa si můžou zajistit v dalším zápase. To doma přivítají sedmý Letohrad. Když Piráti zvítězí v tomto zápase za tři body, tak je umístění do šestého místa nemine. Duel je na programu v neděli 21. dubna od 14:00.


STARŠÍ ŽÁCI
Starší žáky čekal velice těžký soupeř, Heřmanův Městec. Ježci na dálku bojují s pardubickým rivalem o první místo. Ač svěřenci trenéra Vratislava Nováka v zápase prohráli 1:2, tak rozhodně nedali svoji kůži lacino. Byli blízko bodovému zisku. Jedinou branku Pirátů vstřelil Sebastian Kania.

HEŘ. MĚSTEC - HRADEC 2:1 (0:1,2:0,0:0)
Branky Hradce: 15. Kania
Sestava Hradce: Novotný - Bradáč , Odl, Falta, Vortel, Čtvrtečka, Charvát, Novák, Duchač, Lemfeld, Kania, Polívka, Flechtner, Klíma, Kovář, Tichý.

V sobotu 20. dubna mají starší žáci poslední zápas v základní části a je jasné, že skončí po konci na třetím místě. Soupeřem hradeckých mladíků bude Letohrad.

MLADŠÍ ŽÁCI
Mladší žáci zajížděli ke svým zápasům do Pardubic. Zde se setkali s domácími Pardubicemi, s Poličkou a na závěr s Libercem. Připsali si jednu výhru a dvě prohry. Šanci dostali i hráči z přípravky a ti si vedli velice dobře. Další porce zápasů čeká na hradecké mladíky v neděli 28. dubna v Hradci.

Redakce

Partneři klubu